keskiviikko 1. huhtikuuta 2020

Aamulenkistä se kaikki lähtee

Flaksi on elänyt rankkoja aikoja. Frida osaa ottaa nämä koulukoiran hommat rennommin. Flaksi yrittää kytätä ja päivystää mukana. Frida kuorsaa antaumuksella. Aamulenkin jälkeen me alamme etätöihin, ja aika menee koneen ääressä sitä sun tätä säätäen ihan valonnopeudella lounaan kautta iltapäivään tai alkuiltaan, koirat pyörii välillä päivällä pihalla. Sitten taas lenkkeillään ja tehdään pieniä agilityharjoituksia pihassa. Illalla kuunnellaan telkkarista uusimmat uutiset koskien koronaa ja mennään paljuilun kautta kirjaa tai lehtiä lukemaan ja unten maille. Kuvissa kotiin tilattujen ruokaostosten mukana tilatut tulppaanit ja aamun kauneutta lenkin varrelta.
















Välillä Flaksia meinaa naurattaa koko touhu. Tänään Frida joutui risti-nolla -pelin uhriksi. Huijasin aamulla Facessa leiponeeni aamutuimaan newyorkinjuustokakkua. Osalta tuo postaus meni läpi kuin väärä raha, paremmin tuntevat osasivat suhtautua kriittisemmin ja kyselivät tuliko pitsiliinakin virkattua. 😂 "Hyvin on lähtenyt tämäkin aamu kuplassa käyntiin. Leipasin aamupuhteena newyorkilaista juustokakkua. Sillä aikaa Teemu teki autoon pikahuollon, Frida kävi lenkillä naapurin pikkutytön kanssa ja Flaksi istui paikallaan rappusilla pihan oravia ja mustarastaita ihaillen. Nyt töitä." Ja Aprillia!


Oikeasti päivän kahviherkun taikoi eilen Teemu.
Toissaviikolla ostamani kimppu on voimissaan, toki ilman papukaijatulppaaneja.  Mekin olemme voimissamme, toivottavasti tilanne pysyy tämän asian suhteen ennallaan. Koronasta maailmassa voisimme ilolla luopua, vaikka tilanne ei toistaiseksi suurta ahdistusta meidän taloudessamme ole onneksi aiheuttanutkaan. Päivä - tai olisiko hetki -kerrallaan. Ja valoa kohti.










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti