perjantai 20. syyskuuta 2019

MM-kisat Suomen Turussa

Niin on sekin päivä koettu, kun agilitya sai seurata Yleltä MM-kisakoosteena Suomen Turusta. MM-kisaviikonloppu on siis täällä. Alkuperäissuunnitelman  mukaan  meidän pitäisi olla jo torstaina matkustanut pelipaikoille ja viettää pitkää hotelliviikonloppua. Aina ei kuitenkaan mene ihan suunnitelmien mukaan. Töissä on nyt semmoista, että palkattomien työpäivien pyytäminen ja töiden kaataminen kokonaan työparien niskaan ei vaan onnistu. Ja Teemulla on tänäänkin työpäivä. Niinpä olemme seuranneet kisahuumaa livestreamin äärestä. Minä matkustan paikalle Leenan ja Maran kanssa huomenna yksilöfinaalipäivää seuraamaan.



Viime viikonloppu oli kotiviikonloppu, joka sisälsi pihapuuhia, siivoamista, työtöitä, lepoa ja  kolme agilitystarttia. Lauantaina kaksi rataa HSKH:n kisoissa Saviojan Annen radoilla. Siellä ei tullut onnistumista. Kepit, jotka treenioloissa löytyvät vaikka miten vaikeista paikoista, ei vain löytyneet.   Ja takaaleikkaus putkelle oli vaan Flaksille liian vaikea, kun ohjaaja taisi ajautua hieman liian lähelle putkea. Sunnuntaina sateisessa säässä Lahdessa onni oli myötä. Flaksi kirmasi hiekkakentällä Sari Mikkilän suunnitteleman radan voittoon 5.82 etenemällä, seitsemän sekuntia seuraavaa nopeammin. Rata olikin hieno ja sujuva!  Samalla reissulla saimme "vahingossa" ostettua uudet matot olkkariin ja makkariin.


Viime tiistaina Jennan treeneissä nähtiin myös onnistumisia, Flaksi teki hienoja erotteluja ja haki vaikeasta paikasta monesta häiriöstä (putki, seinä, ohjaajan liike ja pysähdys) huolimatta upean itsenäisesti kepit. Ja hei, irtoaminen alkaa onnistumaan! Tuo veto olikin ollut illan ainoa nolla koko treenissä!  Keskiviikkona Sannin suunnittelemalla OT-radalla tuli myös hienoja onnistumisia kepeille menossa.

Viikot kiitää töiden merkeissä eteenpäin. Toisaalta on aika lohdullista, että on maanantai, hetki kauheaa säätöä ja tukuittain paperitöitä ja sitten perjantai. Kohti syyslomaa mennään...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti