lauantai 28. huhtikuuta 2018

Flaksi 4-vuotta




Pikku-Flaksi täytti viime sunnuntaina neljä vuotta. Laura kävi sopivasti kahvilla juhlimassa synttäreitä. Synttäriviikolla treenattiin ja kisattiin Jyrän kanssa yhdessä. Ei merkintöjä kisakirjoihin kumpaisellekaan.
Flaksin eka rata hyl (keinun uusinta)
Jyrän eka rata hyl (väärä putken pää)
Flaksin toka rata hyl (keinun uusinta)
Jyrän toinen rata hyl (säätöä, loppu sujui)
Flaksin vika rata 10 (puomi, keinu)
Jyrän vika rata hyl (lipsahti väärälle esteelle heti alussa)

Ojangossa tapasimme myös ihanan villänder Rokin. Niin rohkea, reipas ja söpö pentu! <3 Roki nappasi Flaksia reippaasti poskesta kiinni, mutta Flaksi ei ollut asiasta moksiskaan. Jyrää piti kyllä hieman puolustaa, kun pentu meinasi tanssittaa Jyrää.



Kevään merkit etenevät kovaa kyytiä. Grillipitsaakin on jo tehty. Pihan kevättyöt on kyllä suurelta osin tekemättä. Syynä on yllätys yllätys ajanviettäminen agilityhallilla. Olemme myös laputtaneet lähiympäristöä, kun tutun sheltti on ollut jo yli kaksi viikkoa kateissa. Ihan kamala koiranomistajan painajainen. :(




Flaksi sai päästötodistuksen Jossun/Ketterä Kettu treeneistä. Kaksi kautta olemme nauttineet Flaksille räätälöidystä hyvin suunnitellusta ja toteutetusta valmennuksesta. Ja paljon on menty eteenpäin siitä ohjaajaa napsivasta nutcasesta radalla. Hommia on toki edelleenkin, ja onhan Flaksi aksassa edelleen melkoinen riehuliisa, mutta eipä ne treenattavat asiat  tässä lajissa taida päästä loppumaankaan. Tällä hetkellä kuitenkin tuntuu hyvälle - suunta on oikea! Ja mikä parasta, enää 24 työaamua kesälomaan. <3 Jaksaa, jaksaa!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti