lauantai 7. huhtikuuta 2018

Asenteen keräilyä, tahdonvoimaa, asioita treenilistalle

Maanantaina, toisena pääsiäispäivänä ajelimme "lumimyrskyssä" Tampereelle. Luvattu oli hankalaa ajokeliä, mutta hyvinhän tuolla onneksi pääsi, ja keli oli normaali talvinen lumipyry. Länderit rokkasivat hienosti Tampereella. Kaisa ja Muka tekivät triplanollan voittaen kaksi rataa ja ollen yhdellä radalla toisia. Ransu ja Harri voittivat viimeisen hypärin. Hienolla tsempillä kannustettiin toisten ratoja. Flaksilla ei ollut flaksia, mutta hienoja pätkiä kuitenkin.

Eka agirata 5, kepit
Eka hypäri hylly
Toinen agirata, rima 5, olisi siihen ehkä pari kieltoa voinut laittaa päälle ;)
Mutta kepeille meno toimi hienosti. Ja keinu toimi kahdella radalla kisoissa.
Viimeinen hypäri hylly

Viikolla käytiin treenaamassa huonostakin ohjauksesta putkiin irtoamista ja putken jälkeisiä tilanteita. Kepeille menojakin kerettiin muistelemaan. Treenilistalla edelleen häiriöt kepeille ja LÄHTÖ sekä loppusuora, listahan tuntuu olevan aina tasaisen pitkä.

Eilen käytiin HuhtiHAUkuissa. Hurtta Areenan pohja yllätti ohjaajat - moni normaalisti hienosti juokseva valitteli, ettei vaan pääse mihinkään. Ja kyllähän se hetkittäin näyttikin juoksuhiekassa polkemiselta. Markku oli laatinut sen verran haastavat radat ettei tuloksissa juuri ilotulittelua nähty. Medien neljältä radalta tuli  yhteensä kuusi nollaa, kahdelta ekalta radalta yksi nolla, kolmannelta ei yhtään ja viimeiseltä 4.

Flaksikin hyllytti ensimmäisen agiradan.  Ekalla hypärillä ei ohjaajan juoksuvoima ihan riittänyt ja hieno taistelu päättyi yliaikavitoseen. Sillä kuitenkin kakkossija. ;) Uusi kisalahjakortti ja lelu lohduttivat vähäsen. Kolmas rata meni ihan plörinäksi, kun Flaksi varasti radalle. Nyt pitää ottaa kriteerit huomioon ja olla tarkempana  tuon lähdössä riekkumisen kanssa. Juoksut ei ainakaan helpottaneet kierroslukua. Viimeiseltä radalta taisteluvoittonolla. Lähtö ei ollut nätti, mutta ei murehdita nyt juuri sitä. Se lukee suuraakkosilla treenilistassa. ;) HAUlla oli kyllä hyvät palkinnot, voitosta sai kisalahjakortin, 20 euron Hurtan lahjakortin, hunajaa, lelun koiralle ja kahviosta kahvit ohjaajalle. Koiraan alusta ei vaikuttanut niin pahasti kuin ohjaajaan. Ja osa koirista tuntui suorastaan rakastavan pohjaa, ainakin sen makua. Tanjan Alsu popsi gourmetillallisen ennen rataa.


Kevät etenee vauhdilla, jee!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti