sunnuntai 25. maaliskuuta 2018

Onnistumisen ja epäonnistumisen raja on hiuksenhieno

Monessakin asiassa elämässä, niin myös agilityssa. Onnistumisenkokemuksia isännälle tarjosi Pogostanhiihto hienossa säässä kauniissa maisemissa. Viime viikonlopun vietimme siis Tuupovaarassa, Ilomantsissa ja Kuopiossa. Ja mökkivaraus ensi keväälle on tehty. Kaunis ja rauhallinen, koirat tervetulleeksi toivottava paikka, Kaksi kalaa. :) Hiihto kulki odotusten mukaisesti, tai jopa hieman ylikin. Kuopion kisat taas tarjosivat toisenlaisia fiiliksiä agilityn parissa. Aina ei vaan kulje, ehkä ohjaajalla oli hieman turnausväsymystäkin matkassa.
Hyppäri lähti ihan mallikelpoisesti liikkeelle, mutta sitten ei löytynyt putkea, hyppyä...
Toisella radalla Flaksi tuli jo ekasta hypystä ohi, oli ehkä hieman väärässä linjassa...
Kolmannella radalla oli lentokeinua ja viimeisen hypyn ohitusta...

Mutta niin vaan taas käärittiin hihat, ja lähdettiin leuka rinnassa kohti uusia pettymyksiä. Viikon  treenauksissa mukana pyöri vain Flaksi, Roope kun palasi omaan kotiinsa viime viikonloppuna. Eli vaihdoimme taas koiraa takakontista toiseen huoltoaseman pihassa. Jyrä ei päässyt treeneihin, kun Teemun piti tehdä työhommia ja minä olen tässä hieman puolikuntoisena pyöriskellyt viikon verran, flunssa ei iske kunnolla päälle, mutta olo ei ole ihan ehtakaan. Joinakin päivinä parempi, toisina huonompi.



















Flaksi aloitti juoksut. Hyvä siis, että Roope ei ole juuri nyt täällä. ;)

Nyt on oltu kotona ja Flaksi on startannut isommissa kisoissa. Pöksypäivät toivat tilanteeseen ihan oman jännitysmomenttinsa. EO-karsintojen kolmas osakilpailu ei tuonut paikkaa maajoukkuekarsintoihin, ei Eo-joukkueeseen, eikä finaalipäivälle halliSM-kisoihin. Silti päivä ei ollut ihan huono. 2/3 rataa meni aika sujuvasti lähdöstä maaliin.
Hyppärillä harmillinen toisen riman pudotus
Toinen rata lipsahti hyllyksi rimavitosen ja kiellon jälkeen
Viimeisen radan tulos 10 (keinu, puomi), ja lähtö oli kyllä aika haastava, kun Flaksi tarjosi vaan karjumista

Tänään päästään vielä kokeilemaan joukkuekisaa hallille, kun joukkuekamut oli niin hyviä. Tai niin me oletamme, vaikkei JAUn medien ykkösjoukkuetta listalla näykään, on siellä medeissä joku JAUn minit, joka ehkä on sitten se medien ykkösjoukkue. Kisassa mukana myös medien kakkosjoukkue. Hyvä meidän seura!

Kesäaika on täällä, ja me ollaan niin valmiina! 9 maanantaita, 46 työaamua kesälomaan.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti