sunnuntai 6. elokuuta 2017

Loman loppukiihdyttelyt

On aika sopeutua arkirytmiin ja rutiineihin. Loma on tarjonnut virkistymistä ja vaihtelua, lepoakin, vaikka viimeiset kiihdyttelyt onkin menty melkoisella tahdilla, ihan tarkoituksella. Eipähän ole kerennyt murehtimaan ja märehtimään loman loppumista.

Mäntyharjulla on käyty kahteen kertaan lyhyen ajan sisään, ensin Swing & Latin & Sinatra & Soul -konsertissa ja Vuohijärven luontokeskuksessa. Konsertti oli huikean hyvä, erityisesti Johanna Försti sykähdytti energisyydellään, kyllä Mikael Konttinenkin oli taitava. Arto Paju Big Bandiä on aina ilo kuunnella. Luontokeskuksen näyttelyn valokuvat olivat upeita! Kulttuurikierrokset kannattavat. Upea auringonlasku saatteli meidät konserttireissulta kohti Nurmaata.


Haimme kotoa vauhtia puutöiden ja siivoamisen kautta ja kurvasimme Laukaaseen mökkeilemään. Hieman oli sateista jälleen, mutta kerkesimme nauttia ulkoruokailusta, saunasta ja järvimaisemastakin. Koirat eivät uineet tällä kertaa kovan tuulen ja aallokon vuoksi. Lenkkeiltyä tuli, ja patsasteltua tuvan pöydällä (tassuväki). ;) Teemu oli ahkera ja keräsi mustikoita kun minä hummailin ystävien kanssa Jyväskylässä.







Laukaasta kurvasimme takaisin Mäntyharjulle ja menimme Nurmaan lavalle lavatansseihin Teemu Roivaisen keikkaa kuulemaan ja hummailemaan. Sepä olikin hauskaa, vaikka parkettien partaveitset hitaampia välillä hieman ohikiitäessään kurmottivatkin. ;) Reissun saaliina oli lisää koiralenkkejä ja mustikoita, kiitos äidin ja Teemun. Valkealan kesäteatterin Rakkausreseptiäkin tuli nauraa hörötettyä. Illan päätteeksi ajelimme vielä kotiin, jossa kävimme päivän verran kestitsemässä opiskelukaveriamme, joka tuli pitkästä aikaa meitä moikkaamaan. On se hienoa, miten juttu jatkuu luontevasti vuosien tauon jälkeen!



Viikonloppua vietimme Jyrän perheen mökillä Kouvolassa. Siellä koirat ja ihmiset pääsivät pulikoimaan, keli suosi. Tulipahan ongittuakin vuosien tauon jälkeen.



Sunnuntaina Teemu ja Flaksi ja Jyrä kävivät Haminan kisoissa. Tällä kertaa ei ollut onnea matkassa, mutta tulipahan käytyä. Ainahan sitä toki jotakin hyvää on kaikissa radoissa, mutta kokonaisuudet eivät nyt toimineet, ja Flaksi oli pitkästä aikaa hihassa kiinni pomppiva piski. Takapakkia siis, mutta toivottavasti väliaikaista. Hierontaan on menossa, voihan tuo olla kaikesta "lomailusta" jumissakin. ;)

Jyrän eka rata
Flaksin eka rata
Jyrän toka rata
Flaksin toka rata

Epäilen, että koirat huokaisevat salaa helpotuksesta, kun arki huomenna alkaa. Tällä hetkellä täällä ainakin on viimeisen lomaviikon väsyttämiä pieniä valkeita pitkin sohvia ja sänkyä. Kiitollisin mielin arkeen. Takana on hyvä loma!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti