lauantai 19. elokuuta 2017

Arkea ja mummoaksaa

Niin on koulut pyörähtäneet käyntiin. Arki rullaa omalla painollaan. Agilitytreenit on jätetty tarkoituksella hieman vähemmälle arkirumban alusta selviämisen takaamiseksi. Hyvin sujuu. Toki Flaksi on tehnyt lähtöharjoituksia. Flaksille vaihdettiin lähtö makuulta lähdöksi Tanja Kurikan treenien jälkeen. Kertaalleen on testattu uusi tapa lähteä seuramestiksissä - hyvin toimi! Rata oli muutenkin mallikas, harmillisesti loppusuoralla tuli kielto kun Flaksi ei irronnutkaan esteille. Puomi  toimi jälleen! Nyt on jo melko monta hienoa onnistumista kisoissa tuolla saralla. Päivän liikuttavin oli Fanni-mummeli, joka paineli sennukisassa sellaista haipakkaa, että emäntä ei meinannut pysyä perässä, vaan mummo joutui odottamaan. Ja sitä onnea, kun sai palkkalelun suuhunsa. Lola voitti suvereenisti, mutta Fanni oli hyvä kakkonen. Fridakin teki nollan ja oli minikisaavien kisan viides.

Onhan tässä myös tanssittu ystävien häitä, kokkailtu heille häälahjaksi herkkuruokaa ja nyt häämatkalaisten Niitti on meillä hoidossa.





Eilen kävin Flaksin ja Fridan kanssa Kirkkonummella virallisessa mittaustilaisuudessa, medi-Flaksi on selvä medi (40-41 cm) ja mini-Frida on selvä mini (31-32 cm). Vielä olisi Ropsun mittaus edessä, se onkin astetta jännempi keissi. Ei kokonsa, mutta kiihdyttävässä tilanteessa käsiteltävyytensä vuoksi. Ja onhan sitä karvaa, pitänee varata vesisankot mukaan. ;) Kisasimme myös Fridan kanssa yhden nollan agiradalta, sij. 5 ja yhden hyllyn, kun Frida ei pujotellut keppejä loppuun. Poikansa Sulo pokkasi upeat voitot Sarin kanssa molemmilta radoilta!



Syksy saa tulla. Me ollaan valmiina.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti