lauantai 8. huhtikuuta 2017

Nyt juostaan!

Tiistaina Jennan treeneissä Teemu ja Flaksi kirmasivat hienosti nollana radan parin pikku stiplun jälkeen. Välissä kokeiltiin kellottaa erilaisia ohjausvaihtoehtoja, aika samoihin meni valssi ja veto. Sitten Jenna pistikin Teemun koville. Rata piti tehdä vielä kahteen kertaan kokonaan uusiksi. Väsyneenä saatiin esiin hyvin tyyppivirheitä, ensin putoaa kontakti koiraan. Tiukkaa settiä on myös Jennan ja emännän tylytys kesken treenin. Nyt juostaan! Liiku! Mene jo! Teemu juokse! Ei! Ei, Teemu! Tahtoa ja päättäväisyyttä tarvitaan. ;)


Koirien kanssa on lenkkeilty ja ihasteltu kevään merkkejä. Eilen rentouduttiin takkatulen ja telkkarin ääressä. Ja voi hitsi, enää yksi jakso Voicea jäljellä!

Pohjoisrinnekin on sulanut jo melko lailla.

Tänään käytiin kisareissulla Lahdessa. Saldona kaksi voittoa tuloksilla 5. Puomin alastulolta tuli tänään kummallakin radalla ihan selkeät virheet. Aika oli kaikkien kokoluokkien nopein kumpaisellakin radalla. Kaijan kanssa sovittiin kimppatreenit, että päästään tuunaamaan tuo erilainen puomikin kuntoon. Jos se nyt oli puomin pituudesta kiinni. :P Eka rata tässä. Siihen mahtui pari ohjausvirhettäkin. Toinen rata tässä.  Keinua ja A:ta saa myös vahvistaa. Tässä sama rata vielä Tarjan kuvaamana. Siitä näkee hyvin, kuinka erilaiselta rata näyttää eri kulmista. Tässähän keinu näyttää ihan siedettävälle. ;) Päivä sinetöi siis pääsiäisen suunnitelmat. Vähän lisää kakkosten kisoja!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti