sunnuntai 17. tammikuuta 2016

Jyrä kylässä

Viime viikko hurahti pienten omatoimitreenien merkeissä. Roope oli meillä, ja yritettiin käydä hallilla ahkerasti. Flaksi ja Frida tekivät kontakteja, Roope keppejä ja kontaktin alkeita. Mittelin kanssa kontaktien kanssa saa edetä kyllä rauhassa, on se sen verran arka. Mutta hiljaa hyvä tulee. Fannikin pääsi humputtelemaan pikkuradalle. Teki muuten loistavat juoksukontaktit (noin niin kuin pysäytyskontaktikoiraksi :P).

Palvelu pelaa edelleen. Vanhempani hakivat Roopen kotiin. Kiitokset!

Lauantaina kävin Fridan kanssa kisoissa. Ekalle radalle neiti varasti, ja ohjaajalla meni pasmat ihan sekaisin. Hyppäri oli jo vähän parempi, mutta siellä ohjaaja mokasi kahteen kertaan. Toisesta ei tullut virhettä, koira vaan hukkui hetkeksi kokonaan matkalla ;), mutta toinen kostautui kun Frida hyppäsi hypyn väärin päin. Ihan niin kuin ohjasin. Kontaktiradalla töpeksimme hieman molemmat, ja saimme tuloksen 10, kuitenkin tuloksen kahden hyllyn jälkeen. Frida lensi lahjakkaasti puomilta ;) ja minä sössin yhden hypyn ohjauksen ja otimme kiellon. Hauskaa oli silti taas. Osaamme pienissä pätkissä.

Sunnuntaina Jyrä ihmisineen kävi kylässä. On se kyllä mainio pakkaus. Ja hienosti tulivat Flaksin kanssa juttuun, vaikka Flaksi onkin alkanut aikuiseksi naiseksi, eikä leiki entiseen tapaan. Ainakaan ihan heti. Ensin pitää meinaan hieman kouluttaa uroksia, mutta nätisti. Sitten kun Flaksi olisi ollut valmis leikkimään, ei Jyrä enää uskaltanut. Jyrä uskoo siis pienestä. :)





Leena oli tehnyt meille ihanat uudet lämpimät lapaset. Kyllä nyt kelpaa. Kiitos!





Uusi viikko. Uudet kujeet. Sama pakkanen.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti