perjantai 5. tammikuuta 2024

Tervetuloa merkityksellisten hetkien vuosi 2024

 Vuosi 2024 on alkanut melkoisten pakkasten paukkuessa. Uuden vuoden ihmeenä Flaksi suostuu kävelemään Halla-tossuilla pakkasessa, kunhan ne ensin saadaan taisteltua jalkoihin. Tassut  ovat siis yksityisaluetta, johon ei oikein saisi koskea. Nyt on ollut sen verran viimaista pakkassäätä, että jopa Roopen tassut ovat palelleet. Tänään kannoinkin osan lenkistä Ropsu-punttia kainalossa.













Alkuvuosi on aloitettu levolla ja lukemisella. Tänään kävimme Flaksin hammastarkissa Hämeenlinnassa. Hyvin on hampaat parantuneet. Vielä viisi päivää pehmeää ruokaa ja neito on valmis normiarkeen. Kisoihin sitten helmikuun alusta, sitä ennen voi palata asteittain treenikentille.

Palvelusväki on joogaillut kerran tai kahdesti päivässä. Näille merkityksellisille oman kehon kuuntelun  hetkille aion antaa tänä vuonna aiempaa enemmän aikaa. Kalenteri pyysi kysymään itseltä seuraavat kysymykset ennen päätöksentekoa: Onko se merkityksellistä? Onko se kaiken arvoista? Hykerryttääkö se? Nämä  kysymykset mielessä  siis eteenpäin tätä vuotta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti