lauantai 8. huhtikuuta 2023

Hyvää pääsiäistä!

 Hyvää pääsiäistä! Ainakin Nummisissa on huikean hieno pääsiäissää. Tänään on aurinkoinen ja tyyni keli, linnut laulavat ja kevään etenemistä on mukava todistaa äänimaailman ollessa monenmoista lauleskelua, puputusta ja kiekumista pullollaan. Lumetkin tuntuvat sulavan silmissä. Ainakin kaikkialla muualla paitsi pihassamme pohjoisrinteessä.  Koiratkin lenkkeilivät oikein tyytyväisinä hyvässä säässä.

Pääsiäinen ei sisällä kiirastorstain Steffin treenejä ja tulevia maanantaisia toisen pääsiäispäivän Sannin treenejä enempää agilitya. Vietämme siis kisavapaata viikonloppua lenkkeilyn ja levon merkeissä. 



Kävimme eilen koirien kanssa kiertämässä Sarvikallion lenkin Tuusulanjärven maisemissa. 





Meillähän on siitä erikoinen pääsiäinen, että isäntä on Laukaassa junakyydillä ja loppubändi viettää pääsiäistä kotona. Syynä tähän on viime lauantainen talvirenkaan hajoaminen. Tällä aikataululla ei saatu uusia talvirenkaita, eikä niitä täällä etelässä kyllä oikeasti enää tarvitsekaan, joten autossa on nyt kesäkumit alla. Turvallisuussyistä koko porukan pääsiäisretki vaihtui isännän omatoimiseen sukulointiin ja ketyn koirien kanssa viettämään kotipääsiäiseen. Keski-Suomessa kun on vielä talvisemmat ajo-olosuhteet. 
Viime viikonloppua vietimme myös lauantain osalta eri maisemissa. Me olimme Ropsun kanssa Nummisten pelloilla ja Teemu ja Flaksi olivat Sannin, Marian ja Raisan kanssa JAUn valmennusryhmän kevätretkellä Tallinnassa. Flaksin ja Teemun matka Sannin kyydillä sujui hienosti. Flaksi on hyvä matkustaja, ja autossa häkissä oleminen laivamatkan aikana ei ollut mikään ongelma. Meilläkin oli Ropsun kanssa tuuria matkassa. Pääsimme kotipihaan saakka, ja rengas hajosi vasta kotona. Onneksi ei jääty Helsingin reissulle. 

Tallinnan kisaolosuhteet olivat olleet aavistuksen vaatimattomat siihen nähden, mihin olemme Suomessa tottuneet. Mukavaa oli kuitenkin  ollut. Ensimmäisellä radalla tuli 10 (esteen ohitus ja takaakiertopäällejuoksussa esteen ohitus). Toisella radalla tippui rima ja Flaksi nappasi puomivitosen. Sillä oli kuitenkin saanut kolmannen sijan. Viimeinen rata oli nolla, mutta aikaa oli tuhraantunut unohtuneesta putkijarrusta johtuneeseen piiitkään kaarteeseen. Kaksikko oli siis toinen. Muut JAUlaiset kahmivat voittoja ja siis myös palkintoja. Tallinnaan voi kuulemma mennä toistekin kisaamaan. Tallinnan radoista on kaksi videomuistoa, nollarata puuttuu. 






Koirat touhuilevat omiaan, lenkkeillään,  minä olen siivoillut ja lukenut ja kuunnellut kirjoja. Mikäs tässä. Menee se pääsiäinen näinkin. 
Lisäksi katselen kesän Tanskan reissun kuvioita. Team Flaksihan nappasi paikan EO-joukkueeseen heti ensimmäisistä karsinnoista. Tässä vielä Koirakuvat.fi/Jukka Pätysen kuvia noista karkeloista.




Ja vielä kerran Jukan kuvina myös JAUn SMjoukkuekultamitalimedit: Laura ja Remu, Valtti ja Annina sekä Flaksi ja Teemu. 

Levollista hyvien fiilisten pääsiäistä joka suuntaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti