keskiviikko 8. syyskuuta 2021

Laukaan reissu, oman seuran kisat ja uuden valkkukauden aloitus

 Se on syksy nyt. Arki viuhuu vauhdikkaasti töissä ja agilitytreeneissä. Pihan vielä kukkivia kukkasia kerkeää just ihastelemaan ennen kuin ilta pimenee. Mummokoira on aloittanut ikävän uuden tavan. Frida herättää öisin aktivoitumalla klo 01-04 aikoihin touhuilemaan, käppäilemään, juomaan, ulkoilemaan...Hyvähän sitä sitten on vetää unta palloon kun palvelusväki lähtee päiväksi silmät ristissä töihin. Kummasti sitä kuitenkin työn sykkeessä unohtaa väsymyksensä, ja vaikka kotiin palattuaan onkin väsynyt fiilis, sitä piristyy kummasti kun iltaohjelmassa on agilitya.











Flaksi on mukana JAUn Sanni Kariniemen koutsaamassa valkkuryhmässä. Maanantaina oli startti, ja Flaksin treenit menivät superhienosti. Erityisen suuresti ilahduttaa Flaksin keppiosaaminen - upeita itsenäisiä kepeille hakuja sekä Sannin treeneissä että Jennan treeneissä heti ekalla yrittämällä. Jennan kanssa sovittiin, että aletaan työstämään takaakiertoja itsenäisemmiksi. Se olisikin hieno taito Flaksille, niin ohjaaja pääsisi entistäkin paremmin liikkumaan reippaasti eteenpäin. Eipä jää sitten ensi vuonna SM-finaalirata takaakierron jälkeisen ohjauksen myöhästymisestä kiinni. Ja saahan sillä vielä vähän hiottua aikoja paremmaksi.



Viime viikonloppuna kerkesimme monenmoista. Olimme yhden yön mökkeilemässä Laukaassa, lauantaina juhlittiin Maija-Liisan synttäreitä ja sunnuntaina olikin jo vuorossa neljä starttia oman seuran kisoissa JAU Areenalla. Kisaamisen lisäksi kenneltyttö talkoili Team Flaksille talkoopisteitä. 





















Naurun, höpöttelyn, herkuttelun ja laulun täyteisen Laukaan reissun jälkeen oli mukava mennä oman seuran kisoihin. Team Flaksi sai "saaliiksi" 3 nollaa neljältä radalta. Kahdelta ensimmäiseltä radalta tuli voittonolla. Toinen näistä Esa Muotkan hyppäreistä oli taistelurata, toinen taas oikein sujuva veto. Kaukisen Markun ensimmäiseltä agiradalta tuli tulos 10 (puomi (rytmirikko) ja rima) sekä taistelunolla, jolla jäätiin puolen sekuntin päähän upean radan juosseista Jarkosta ja Arvosta. Kelpaa sitä joskus olla kakkonenkin. 😉





Vielä pitäisi yksi voittonolla kerätä lokakuussa, sitten kestäisi rankingissä 300 pistettä (15 voittonollaa nopeimmalla ajalla) toukokuulle. Nyt on otettu odotettu askel kohti tasaisempaa suorittamista myös kisoissa. Ilo ja onni on treenailla ja kisailla hienon Flaksin kanssa, joka vapaalla kyttäilee muina ullastaalasmaina "naapureita" eli metsän eläimiä ikkunasta.

Näin hauskan muiston saimme SM-kisoista. Mageekuva oli onnistunut vangitsemaan ohjaajan suuren itseluottamuksen hetken kesken medien joukkuerataa. 😉 Ykkönen! Ja sitähän he olivat molemmilla medien joukkueradoilla. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti