sunnuntai 1. maaliskuuta 2020

Maaliskuu - tittidii!



Helmikuu päättyi eilen karkauspäivään. Vietimme karkauspäivää Heiluhäntien kisoissa. Ilmeisesti päivän kunniaksi Flaksi karkasi hyppyradalle. Liekö johtunut tästä ylläristä, että ohjaaja taklasi itsensä heti alkumetreillä ja kaatui mahalleen. Flaksi suhtautui tilanteeseen hämmästyttävän armollisesti, hyppäsi kaikesta huolimatta hypyn ja jatkoi matkaa pienen ihmettelyn päätteeksi. Minäkin suhtauduin armollisesti radan jatkamiseen varastamisesta huolimatta... Hyppäriltä tuli siis melkoinen taistelunolla (sij. 2), kun ohjaaja hukkasi vielä suunnan ja suunnitelmansa pariinkin otteeseen radan aikana ja joutui turvautumaan improvisaatioon. Valitettavasti kuvaajan vahva eläytyminen sai videon heilumaan juuri kriittisellä hetkellä. Karstusen Janne ja Raita-ahon Tommi olivat tehneet mielenkiintoisia, vauhdikkaita ja osaamista todella testaavia ratoja.

Olin unohtanut pakata Flaksin kisahihnan (klipsipanta) mukaan. Pannan vetäminen pään yli saa muutenkin kisoissa kiehuvan Flaksin kiihtymään entisestään. Tästäkin kuitenkin selvittiin. Treeneissä hyvin onnistunut puomi ei onnistunut kummallakaan agilityradalla, kun Flaksi kääntyi kohti ohjaajaa ja astui sivuun kontaktipinnalta. Ensimmäisellä radalla tippui myös kaksi rimaa, tulos 15. Kolmas rata oli sujuvin, se SM-kisoihin vaadittava tuplanolla jäi puomivitosen päähän tällä kertaa. Kai se sieltä tulee, jos on tullakseen.

Iltaa vietimme Outin ja Pinjan kanssa, jotka olivat yökylässä meillä. Kiitos kun tulitte haukuttaviksi. 😉 Aamulla lähdimme Ropsun kanssa Niinulaan NASsin mölliepiksiin. Meillä oli tosi kivaa, ja olin iloinen pojan rauhallisesta suhtautumisesta suureen määrään ihmisiä ja koiria. Eka veto meni vauhdilla ja puhtaasti, toisella olimme jo laiskempia ja Roopekaan ei jaksanut katsella pysyvätkö matalatkaan rimat ylhäällä. ;)

Viikko on pitänyt sisällään monta vierailua agilityhallilla erilaisilla kokoonpanoilla. Kun Roope pääsi pitkästä aikaa hallille, oli sokka irti ja meno sen mukaista. Nyt on jo saatu aivot mukaan toimintaan. Jyränkin kanssa kirmasin torstaina. Jyrä on keksinyt lentokeinun. Yritämme poisoppia tuon tavan. Frida-mummo tarjoili erityisen hienoja keinuja ja soittoläksyjä. Flaksi osasi Sannin treeneissä puomin ihan superhienosti alaosumilla ohjaajan vedätyksestä huolimatta.



Työviikko päättyi metsäretkeen hienossa säässä. Viikonloppuna saimme kuitenkin vähän lunta tai loskaa. Silti olo ja elo alkaa tuntua keväiseltä!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti