sunnuntai 31. joulukuuta 2017

Vuoden 2017 tilinpäätös

Flaksi nousi vihdoin kolmosiin kesäkuussa Saariselällä, se vaati lukuisia startteja. Toiset sujuivat paremmin, toiset huonommin. Kolmosissa on myös kisailtu paljon, SM-nollat on kasassa, mutta pikkuvikoja sisältäviä ratojakin on lukuisia. Valiokello tikittää, viimeisiä sertejä ootellaan. Näyttelytulos on se suurempi haaste ehkä sitten kuitenkin. ;) Paljon treeniä, oivalluksia, pientä hienosäätöä. Opittu on, ja eteenpäin menty, mutta hommia tuntuu riittävän. Aika taitava Flaksi alkaa jo olla, kunhan kuskikin muistaa kertoa ajoissa mitä seuraavaksi tapahtuu. Nautitaan matkasta. :)

Frida osallistui kesällä emännän kanssa SM-kisoihin. Harmillisesti emännän jalka oli niin huonossa vedossa, ettei juoksemisesta tullut mitään. Ja niinhän se kosahti se karsintarata meilläkin ylimääräiseen hyppyyn. Eipä sillä, että välttämättä edes puhtaalla radalla oltaisiin oltu jatkossa. Mukava kokemus kaikesta huolimatta. Frida jäähdyttelee agilityn saralla. Tupla puuttuisi ensi kesän SM-kisatulosvaatimuksista. Saa nähdä saadaanko sitä kasaan. Ja jos saadaan, lähdetäänkö radalle. Pikkuisen treenataan ja kisataan kevyesti myös jatkossa. Vuoden loppumetreillä Frida sai sydänvikadiagnoosin ihan perus rokotuskäynnin yhteydessä, ei siis oireile toistaiseksi onneksi mitenkään. Ei lääkityksen tarvetta toistaiseksi, tasolla 2 mennään. Seuraillaan tilannetta.

Eläkeläis-Fanni on käynyt silloin tällöin leikkimässä hallilla, ja nauttii siitä kovasti. Vuoden suurin saavutus oli seuramestisten minivetskujen kakkossija kovassa seurassa. ;)

Roopen esteosaaminen on edistynyt, mutta kontaktien osalta työ on edelleen pahasti kesken. Muutamia hyppäristartteja on ykkösissä otettu, ei vielä yhtään puhdasta rataa tosin. Aika lähellä on jo ollut. ;)

Jyrä on tehnyt Teemun kanssa muutaman nollan kolmosissa hyppyradoilla. Puomin suhteen työ on kesken, mutta edistystä on tapahtunut.

Agilityharrastus jatkuu aktiivisena myös ensi vuonna! :)


Agilityn lisäksi vuoteen on sisältynyt pyöräilyä, autoilua, pihanlaittoa, matkustelua, töissä onnistumisia, hyvää ruokaa, monenlaisia kivoja hetkiä.

Näihin kuviin ja tunnelmiin on hyvä päättää vuosi 2017. Olkoon vuosi 2018  onnekas!
















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti