maanantai 6. maaliskuuta 2017

Tautista

Viime viikon loppu meni vatsatautia sairastaessa. Onneksi vaikuttaa siltä, että minä olin ainoa mokomasta kärsinyt. Teemu pääsi Flaksin kanssa kisaamaan Jyväskylään sunnuntaina. Lähdöt oli haastavia, eikä uutta pomminvarmaa uskallettu vielä ottaa kokeiluun. ;) Eka rata oli kuitenkin oikein kelpo kokonaisuus. Yksi rima alas ja yksi donkkaus kohti ohjaajan kättä matkalla. Tulos 5, sij. 2.


Toisella radalla tippui jo heti ensimmäinen rima, ja Flaksi kiehui kovasti yli. Ohjaaja päätti keskeyttää tahkoamisen, kun Flaksi vain napsi. Keinu tuli uusittua.

Viimeinen rata oli taas hyvä kokonaisuus, ja ohjaaja sai kasattua oman pakettinsa ja ohjaus sujui rauhallisesti. Flaksi tuli kuitenkin kepeiltä kesken pois, ja vaikka näytti jo lukittavan viimeisen esteen kerkesi kuitenkin harpata ohjaajaan kiinni. Tulos 10. On se jännää! Ja pitää nöyränä.

Soile oli tehnyt mummolan Nerosta upean kuvakoosteen kasvattajaa varten. Saimme luvan linkata muistot tännekin.


Roope on tullut agitreeneihin. Nyt on jo käyty tekemässä puomin alastuloa, keinua avustettuna, keppejä ja pieniä ohjausjuttuja. Pienillä askelilla eteenpäin. Hauskaa on!






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti