lauantai 10. joulukuuta 2016

Vuoden viimeiset kisat


Yllä muutama tuloslistakuva eilisistä vuoden viimeisistä kisoista. Meillä oli mukanamme hirviö-Flaksi. Eli siis todella kovilla kierroksilla käynyt pieni länderityttö. Lähtö oli niin älyttömän vaikeaa, että ihme, että kaksi rataa kuitenkin vaikutti agilityltä. Keskimmäinen rata oli rähinäroikkumista. Eka radan vitonen voidaan laittaa ohjaajan piikkiin kun unohti katsoa koiraa. Vauhtia kyllä riitti silläkin radalla, vaikka onhan tuo näpäkämminkin kulkenut. Keskimmäisen kaaosradan jälkeen oli hyvä lopettaa päivä ihan kohtuulliseen rataan, vaikka lähtö olikin pahin aikoihin. Ohjaajalle papukaijamerkki kylmän viileästä suhtautumisesta loikkivaan Flaksiin. Jatkamme harjoituksia. Pysyypähän ainakin jalat tukevasti maan pinnalla. :P Itsenäisyyspäivän kisoissahan menikin niin kivasti. Agirata sujuva hylly, hyppäriltä voittonolla ja luva takaaleikkauksia harjoitellen. ;) Tässä kooste itsenäisyyspäivän kisoista. Aaltoliikettä on siis Flaksin aksa. ;)

Jyrä teki myös upeita ratoja itsenäisyyspäivän kisoissa. On se kiva, että on kisakaverina myös monta astetta rauhallisemmin asiaan suhtautuva koira, joka kuitenkin liikkuu radalla lujaa. :) Jyrän radat on valitettavasti hajonneessa tietokoneessa. Saa nähdä, saako ihana nörttiystävämme vielä pelastettua koneen tiedostoineen. Flaksi oli osunut Teemu Rytsyn kameraan itsenäisyyspäivän kisoissa, kiitos kuvista.

 Nyt laskettelemme kohti joulua. Roopen kanssa käydään tekemässä hallilla kontaktitreenejä. Josko saataisiin peräpörrökin ensi kesäksi kisakuntoon kaikille radoille?!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti