lauantai 19. marraskuuta 2016

Mitä serkumpi sitä herkumpi ;)

Tänään on vierailtu Helsingissä serkkutapaamisessa. Kylläpä oli mukavaa nähdä porukkaa pitkästä aikaa. Jottei ihan liian normaaliksi ja koirattomaksi menisi, niin toki ensin käytiin lainakoira Jyrän kanssa epiksissä. Jyrä kävi putkirallissa ja osallistui ulkopuolisena medimöllien agiradalle. Oli kivaa! Kiitokset Maralle ja Leenalle koiran kuskaamisesta ja lainasta.



Tällä viikolla Flaksi on harjoitellut mm. kääntymistä. Flaksi sai myös uuden kaverin Jossun pienestä parson Hanista. Hani oli Flaksin mielestä oikein kiva, vaikkei juossutkaan tarpeeksi lujaa (vielä). ;)


Fannikin pääsi pitkästä aikaa käymään hallilla. Ihan lyhyen ajan sisään Fanni tuntuu jotenkin vanhentuneen. En oikein osaa edes eritellä, että miten, ehkä jotain liikkeissä. Pitää tarkkailla maailman kuningatarta. Jossulle hierontaan neito on ainakin menossa, jospa olisi vain jotain lihaskiristystä.  <3

Fridan treenit oli tällä viikolla vain kontaktisulkeiset. Minä kun en kykene vielä juoksemaan, niin tehtiin Villen ohjauksessa maan tasoon asetettua puomin alastuloa putkien kanssa. Kiva peli, vaikka olinkin itse ihan pihalla. Tuli taas hihitettynä ja huolella. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti