maanantai 27. toukokuuta 2024

Pihatöitä ja agilitya

 Viikonloppu sisälsi pihatöitä. Nyt on vihdoin putsattu parvekekin talven jäljiltä ja Flaksi pääsi ullataalasmaahommiinsa kyttäämään naapureita ja ohikulkevia kissoja, peuroja, oravia ja lintuja. 

Tämän vuoden kesäkukat on sattuneista syistä (maajoukkuematkat) laitettu nollabudjetilla. Tai no, viisi euroa meni rodomultasäkkiin. Muuten Teemu on ansiokkaasti kaivellut pihasta taimia ja kylvänyt siemeniä. Katsotaan, mille piha alkaa näyttämään. 


Kesän ekat grillipitsat on paistettu. Hyvää tuli jälleen. 
Tulppaanit ovat kasvaneet osittain hienosti, osittain valitettavan huonosti ilmeisesti epäonnistuneen talvehdinnan jälkeen. 


Flaksi osallistuu innokkaasti nenineen päivittäisiin kukkakierroksiin. Roopea kierrokset eivät kiinnosta. Ropsu partioi portilla ja odottaa innokkaana haukuttavaa. 

Perjantaina kävimme Tammisaaressa Jennan ja Jannen kanssa treenaamassa megaisolla kentällä. Oli kyllä lystiä, hikistä ja hienosti meni! Retken kruunasivat YLPin herkkupitsat. Suosittelemme kokeilemaan, jos Tammisaareen eksytte! 

Sunnuntaina kävimme Ojangossa BATin kisoissa kolmen radan verran ulkokentällä paahteessa. Eka rata oli oikein sujuva, mutta Flaksi jätti viimeisen keppivälin pujottelematta ja siitä sitten seurasi tietysti hylkäys Henkka Luomalan agiradalla. Jalosen Karin hyppärin kaksikko voitti, vaikka upottavassa hiekassa juokseminen olikin raskasta hommaa, ainakin ohjaajasta. Kolmannella radalla tuli jälleen kielto takaakiertopaikasta, ja tuloslistan mukaan joku toinenkin vitonen, emme vaan tiedä mistä. Puomilta se ei ainakaan  tullut. Flaksi otti ihan yläpinnan osuman itselleen vaikeasta poistumisesta. 



Viisi työaamua lomaan. Jaksaa jaksaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti