maanantai 1. huhtikuuta 2024

Aprillipäivä ilman yhtään pilaa tai edes yritystä! Hyvää pääsiäistä!

 

Viikon verran on fiilistelty ja juhlittu hallisuomenmestaruutta. Ylläoleva palkintopallikuva Anne Lindin ottama. Maanantaina kippisteltiin parhaan JAUn valkkuryhmän kanssa. Melkoinen ryhmä - kouluttajalle kaksi yksilökultaa, Teemulle yksi - lisäksi ryhmäläisille joukkuemitaleja neljä kipaletta. Eli kymmenen treenaavaa koirakkoa, viisi suomenmestaruusmitalia. Maajoukkuekarsinnoista kuusi puhdasta nollarataa. Kovia ovat! 

Tiistaina Heini tarjosi mitalikuohuvat - kiitos! Perjantaina kippisteltiin pääsiäisen munabingossa. Hyvä se on ottaa ilo irti, voipi olla jopa ainutkertainen kokemus!







Vietimme siis vallan agilityvapaata pääsiäistä Laukaassa. Tuli pelattua bingoa, askarreltua, pelattua Smart kymppiä, herkuteltua ja naurettua. Kotimatka tehtiin Nurmaan kautta ja haettiin Roope Nummisiin. Mukava se on tehdä välillä muutakin kuin aksaa, jonka pariin palataan toki tänään treenien merkeissä ja ensi sunnuntaina Kotkan kisoissa. Flaksihan nosti vuoden kortikseen Sampo-kortin jo tammikuussa. Katsotaan mihin kaikkeen vuosi vielä meidät harrastusrintamalla johtaa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti