tiistai 14. marraskuuta 2023

Tuplanolla vihdoin plakkarissa!

 Team Flaksi sai vihdoin SM-nollat kasaan ensi kesää silmällä pitäen. Sunnuntaina iltakisoissa taottiin siis tuplanolla (agi+hyppy) BAT:n kisoissa Miia Kallion radoilla. Ensimmäinen rata meni keinun muistutteluun, kun Flaksilla hirtti kaasu kiinni kovavauhtisen suoraviivaisen alun jälkeen, eikä neidolla ollut pienintäkään aikomusta pysähtyä keinulle. Muutenhan rata oli oikein kelpo menoa.


Tonen rata oli hyppäri, jonka kaksikko voitti nopeimmalla ajalla. Näin, vaikka Flaksi rymisteli yhdessä putkessa niin, että mietin, menikö neito nurin. Liike on onneksi vaikuttanut puhtaalta, eli ilmeisesti ei ainakaan sattunut.


Toisen agiradan nollavoiton myötä kaksikko sai SM-nollat kasaan. Alkuradasta ohjaajalla tosin kramppasi pohkeet, ja Teemu oli jo hetken miettinyt  ratasuorituksen keskeytystä. Sinnillä tahkosivat kuitenkin voittajina maaliin. Tällä kertaa keinukin oli kelvollinen. Seuratoverit Anja ja Jimi menivät karvan verran kovempaa puomivitosella, joten 20 pistettä rankingiin jäi tällä kertaa saamatta. Kaksikko on kuitenkin vahvasti 300 pisteellä jaetussa rankingin kärkisijassa kiinni.



Viikonloppuna vietettiin isänpäivää ja iskän synttäreitä ja nimppareita Nurmaan maisemissa. Hiljaisuus hämmästytti taas koiralenkeillä. Ei meilläkään mitään kovaa meteliä yleensä kuulu, mutta  autojen kohinaa kuitenkin, kun Nurmaan maisemissa hiljaisuuteen tulee kiinntettyä joka kerran huomiota. Kivaa oli, kiitos iskä ja äiti!








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti