keskiviikko 18. lokakuuta 2023

Norwegian Open 2023

 Syysloma aloitettiin pari päivää etuajassa Norjaan suuntaamalla. Menimme Turusta Viikkarilla yli Tukholmaan, josta ajelimme rauhakseen Norjan puolelle Kongsvingeriin. Retken tarkoituksena oli osallistua isoihin kansainvälisiin kisoihin.

 Norwegian Open oli mukava kokemus. Yksi hirvi jäi palkintosaaliiksi ja kultainen lippu finaaliin tuli ansaittua heti ensimmäisellä mahdollisella radalla. Perjantaina sekä kety, että kuski itse taisivat ajatella, että tästä se lähtee, huikeiden onnistumisten viikonloppu. Valitettavasti tuo ensimmäinen nollarata jäi myös ainoaksi. Muut radat olivat yhtä hieman katastrofaalisempaa keissiä lukuunottamatta oikein oikein hyviä ratoja pikkuvirheillä. Tuli kieltoja, rima, keppien aloitusvirhe ja sen sellaista. Mutta finaaliin lähdettiin hyvällä ja reippaalla fiiliksellä. Finaalissa harmillisesti sitten reissun ainoat kontaktivirheet, mutta muuten hienosti kaahattu rata. Paljon hyviä ratoja pikkuviboilla. Kyllä kannatti lähteä! Päivät olivat pitkiä, n. 12 tuntia vietettiin päivittäin hallissa agilitya katsoen. Sen verran ehdimme sunnuntaina nähtävyyksille, että Kongsvingerin linnoitus tuli katsastettua. Ruokavalio koostui lähinnä kaupan valmissalaateista, mutta kävimmepä muutaman kerran muiden suomalaisten mukana ravintolassa syömässäkin.

Ruska oli upea.











Flaksi on maailman paras ja helpoin reissukoira. Hän kun ei pienistä stressaa, eikä välitä suurista ihmis- eikä koiramassoistakaan mitään. 























Nyt jatkamme vielä muutaman päivän lomailua kotimaisemissa. Roope tuli noudettua Nurmaalta takaisin Nummisiin. Tällä erää siis pihapuuhastelua, lenkkeilyä ja lukemista.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti