maanantai 3. heinäkuuta 2023

Lähitienoon retkiä, Flaksin kuntokuurin kevyempi viikko

 Juhannusta ennen Flaksin kuntokuurissa oli tiukkaa treeniä ja kisastartteja. Tällä viikolla on ollut kevyempi viikko. Flaksi ja Teemu kävivät molemmat Johannan/Ketterä Kettu taitavissa käsissä kehonhuollossa. Flaksin kroppa on ennallaan, eli ei enää mitään merkkejä revähdyksestä. Onni ja ilo! Isännän  jalkoja hieman teippaillaan kasaan ja kuntoutellaan, ja muistetaan pitkän kaavan mukainen lämmittely ennen jokaista treeni- ja kisastarttia. Eiköhän se sitten siitä! Tässä vielä Maarit Merilän ottamat kuvat Jussin juoksuista. Ylempi kunniakierrokselta finaaliradan voiton jälkeen. Alempi lennokas askellus itse finaaliradalta. Tosi kivoja kuvamuistoja siis jälleen!


Flaksin kevyemmällä viikolla olemme retkeilleet Nurmaalla päiväseltään hakemassa vielä lastin koivuhalkoja. Samalla retkellä pääsimme Enon kylätalon teatteritapahtumaan katsomaan Maarianvaaran teatterin Kansanterveyskarnevaalia. Ihan hassunhauska kesätapahtuma. Kylätalolla oli esillä hieno pyörä!



Meillä oli viikonloppuvieraita. Kiitos käynnistä Outi ja Harri! Nyt taas koirat nukkuvat jännän viikonlopun väsymyksiä pois. Meillä olikin oikea aktiiviviikonloppu. Lauantaina retkeilimme ilman koiria Malmgårdin kartanossa Loviisassa. Se oli hieno retkikohde. Oli mielenkiintoista kuulla kartanon historiaa itsensä kreivin esittelemänä. Retkellä kahvittelimme viehättävässä Tuhannen tuskan kahvilassa Loviisan puutalokorttelissa. Ennätimmepä Strömforsin ruukin kirkkoonkin katsomaan Helene Schjerfbeckin alttarimaalausta. Oikein hyvä sadepäivän retkiohjelma.










Sunnuntaina kävimme koirien kanssa Emäsalossa Varlaxuddenissa. Sää suosi meitä ja merimaisemia oli mukava ihastella eväiden syönnin lomassa. 






Kotipihan kasvit nauttivat vesisateesta. Hienoa kasvua ja kehitystä!




Kesän ensimmäiset mansikatkin on jo maistettu. Joko sinä olet käynyt mansikkaostoksilla?







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti