sunnuntai 15. tammikuuta 2023

Vuoden 2023 ensimmäiset aksailut

 Taas onkin vierähtänyt jo tovi viimeisimmästä päivityksestä. Meikon jälkeen on lenkkeilty Repovedellä ja kotimaisemissa, palattu töihin ja agilitykentille. Loppiaisreissu suuntautui siis Nurmaalle. Roope tuli tänne Nummisiin Flaksin kaveriksi meidän mukana.



















Repovesi on kyllä yksi kestosuosikkikohteista. Erilaista ihmeteltävää riittää tallustajille jokaisena vuoden aikana. Tällä kertaa ihailtiin mm. saukon jälkiä ja jääpuikkoja. 

Vuoden ensimmäiset ohjatut treenit olivat Sepon ja Steffin hallilla Steffin ohjauksessa. 

Puomin loikkia lukuun ottamatta kulki kivasti.

Vuoden ensimmäiset kisastartit otettiin Lohjalla 8.1.2023. Neljän radan rykäyksellä saatiin yksi kisakirjamerkintä - heti ensimmäiseltä hyppyradalta nolla, sij. 3 ja uusi hyppymeriitti. Toisella hyppyradalla tippui yksi rima, muuten rata oli hieno. Agiradoista toinen meni hyllyksi kun Flaksi ei lähtenyt takaakiertoon, ja toisella radalla tuli rima ja kielto. Ei kuitenkaan puomivitosia, vaikka treeneissä puomi ei oikein sujunutkaan. Sen sijaan eka keinu oli mallia loikka ja pomppu. Toisella radalla se onnistui kunnon pysärinä. 




Puomin kanssa on taisteltu sitten myös ensimmäisissä valkkuryhmän treeneissä. Kun poistumisessa on oikein selkeä kohde, esim. putki, on osumat hyviä. Kun pitäisi tehdä kierto tai ohjaaja juoksee ja "häiriköi", niin homma meneekin taas vaikeaksi. Aina pitää ilmeisesti olla jotain korjauslistalla, ettei mene liian helpoksi. 

Eilen kisattiin Ojangossa HSKH:n kisoissa. Ensimmäinen agirata oli Palsolan Mikon tuomaroima oikein mukava ja hyvin sujunut agirata, paitsi se puomi, siltä vitonen. Aika olisi riittänyt voittoon. Saviojan Annen hyppäriltä tuli voittonolla. Arto Laitisen agirata hyllytettiin, kun Flaksi ei hypännyt yhtä hyppyä lainkaan. Toki silläkin radalla puomi oli liian vaikea. Tiedetään siis mitä pitää harjoitella. 



Flaksi tapasi kisoissa myös Nixi-siskoa yhteisten kävelyjen merkeissä. Hyvin tulevat juttuun tytöt edelleen!

Ja koska sää ei ole koirien mielestä lainkaan lenkkeilyyn sopiva - märkää ja todella liukasta, on tänään viihdytty lähinnä sisätiloissa.









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti