sunnuntai 11. lokakuuta 2020

Lomalla - lepoa!

 


Nyt lepäillään touhukkaan syksyn keskellä viikon verran. Sen verran menivät lomasuunnitelmat uusiksi, että Flaksilla onkin viikon agilitytauko. Viime sunnuntain treeneissä tapahtunut putkessa kaatuminen ei ensin näyttänyt aiheuttavan mitään vammoja, eli liikkeessä ei näkynyt mitään epäpuhtauksia. Viime viikolla otettiin kuitenkin onneksi rauhallisesti  - vain tiistaina käytiin Jennan treeneissä.


Jossun/Ketterä Kettu tarkat näpit paikallistivat kuitenkin pienen vamman. Oikeassa rintalihaksessa on mahdollisesti pieni venähdys. Jossu suositteli viikon ajan lepoa, vain lyhyitä 20-30 minuutin hihnalenkkejä ja lenkin jälkeen venyttelyä. Sitä siis tällä viikolla.  Flaksin Jennan ja Markon treenit on laitettu jakoon ja seuramestikset jätettiin väliin. 













Loma on aloitettu kotoillen. Kirjan lukemista, kynttilöitä, paljussa pulikointia ja pienen pieniä kotihommia. Eilen yritettiin mennä Sipoonkorpeen lenkille.  Jäi yritykseksi, koska parkkipaikat olivat ihan täynnä. Parempi siis ulkoilla ja ihmetellä syksyä ihan vaan kotikulmilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti