lauantai 12. tammikuuta 2019

Tauolta tauolle

Se on Flaksi taas kisa- ja treenitauolla. Flaksin elämän ensimmäinen agilitytassuvamma on täällä. Ei onneksi mitään vakavaa, mutta ylempänä oleva "jarrutusantura" aukesi keinutreeneissä maanantaina.  Niin että ei ihme, että Flaksin mielestä keinulle jarraaminen on ihan joutavaa hommaa, siinähän sattuu. Oman seuran kisat jäivät väliin. Viikolla Teemulla oli aikaa hiihtää, käydä lenkillä ja lukea kirjaa. Onneksi antura näyttää jo nyt melko hyvälle. Vetramil-salvaa on laitettu, ja ihon pinta on alkanut muodostua. Katsotaan, jospa Flaksi pääsisi ensi perjantaina jo Sannin ohjattuihin treeneihin ja ensi viikonlopun PORSKin kisoihin. Viikossa on kuulemma tuon tyyppiset vammat parantuneet, ja Flaksille tässä tulisi reilusti se viikko aikaa. Mutta katsellaan. Jos ei näytä parantuneelta niin sitten vaan lisätään taukoilupäiviä.

Meidän Fanni olisi täyttänyt eilen 13 -vuotta. Vuosi sitten juhlittiin onneksi kuningattaren tyyliin.

Ulkona on nättiä ja lumisissa maisemissa on mukava tallustella. Lintulautoja on saanut täyttää ahkeraan. Lintujen lisäksi sieltä voi bongata pari oravaa ja yhden parsonin.
Vuosi on pyörähtänyt käyntiin ilman vapaaehtoistyövelvoitteita. Mitä nyt eilen talkoiltiin hieman seuran kisoissa. Mutta ei mitään vastuutehtäviä. Tuntuu kuulkaa pitkästä aikaa sellainen melkoisen mukavalta. Niinpä on hyvää aikaa esimerkiksi lukea kirjoja (4 kirjaa tämän vuoden puolella) ja opiskella työhön liittyen vähän täydennystä osaamiseen. Perjantain vietin Helsingissä keskustakampuksella. 


Aurinko voittaa -raikuu radiossa. Sillä asenteella tähän päivään! 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti