lauantai 18. helmikuuta 2017

Treenejä, kisoja, peltolenkkejä, ystävänpäivää - ja vihdoin LOMAA

Viime sunnuntaina Teemu kävi Jyrän kanssa kisaamassa. Neljä hyvän mielen rataa, joista kolme pysyi hyvin koossa. :) Minä kävin sillä aikaa omien koirien kanssa peltolenkillä. Hetkittäin paistoi aurinko ja sitten oli pilvessä. Vaihtelevan mukava lenkkisää.


Mummo-koiran bravuuri on hiirijahti hangen alla. Paha vaan, että sinnillä pääsee kyllä syvälle hankeen niin, että takajalat sätkii maan pinnalla, mutta ilmeisesti ei aina pois. Mummo tuli nostettua kahdesti penkasta kun takajalkojen liike oli jo vähäistä. ;)
Illalla ohjelmassa oli vielä Nina Mannerin treenit. Kylläpä oli kivaa. Roope oli hyvällä asenteella liikkeellä. Jopa niin hyvällä, että epäselvästä ohjauksesta sai terävää palautetta sormeen. :P Tuli niitä onnistumisen kokemuksiakin.  Flaksikin pääsi treeneihin. Ja Frida. Mialle kiitos kuvausavusta! <3

Ystävänpäivää vietettiin Jennan treeneissä. Pitkästä aikaa ratatyö sujui tosi hienosti! Tätä lisää!  Flaksi oli lähettänyt Keski-Suomen tutuille koirille tervehdyksiä. Tässä Outin ottama kuva Ringosta.
Viikko vierähti siis sangen vauhdilla jälleen töiden ja koiratouhujen parissa. Nyt ollaan talvilomalla. Ohjelmassa ainakin koiratouhuja. :P Eilen käytiin Fridan kanssa EO-karsinnoissa Vantaalla. Jäisellä pihalla toikkaroinnin seurauksena ohjaajalla on niin kipeä alaselkä ja takareisi, ettei juokseminen vaan onnistu. Frida oli silti hyvällä mielellä. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti