sunnuntai 1. toukokuuta 2016

Hyvää vappua!




Tällä viikolla oli kevään viimeiset Jennan treenit. Kouluttaja piiskasi ohjaajaa kyllä ihan huolella tekemään parhaansa. ;) Jennan treeeneissä olisi kiva jatkaa syksylläkin, katsotaan mahdutaanko ryhmään.

Vapun ohjelmaan on kuulunut keilausta työkavereiden kanssa, pihahommia kotipihalla, metsälenkki, jolla löytyi Flaksin ajojahdissa marraskuussa 2014 kadonnut nahkarukkanen, agilitykisoja, Roopen vastaanottaminen treenileirille (kiitos iskä ja äiti) ja lopulta flunssa. :/  Nyt hetki pötköllään ja uuteen nousuun erinäisten keväisten hommien parissa. Mutta ennen sitä, päivän kisarapsa.


Teemu kisasi lainakoira Jyrän heti aamun ensimmäisellä radalla upeasti voittonollalla kakkosiin. Jyrä kulki kaikkien luokkien koviten, viittä. Niinpä vietimme kisapaikalla vähän pidempään, kun Jyrä otti kaksi seuraavaa starttia kakkosluokassa. Eka hyppäri oli parinkertainen  vauhdikas hylly. Kakkosissa kisattu eka agirata oli taistelu, josta tulokseksi 5 puomin kontaktilta. Saatiin kuitenkin sisaruksista kuva palkintopallilta kun Ruksi-sisko kisasi kartturinsa kanssa itsensä hienosti kolmosiin, ja Jyrä oli kisan kolmas.

Flaksin elämän ensimmäinen kisastartti sisälsi hienot kepit ja vauhdikasta menoa. Tulos 10 (sij. 2) johtui pudonneesta ykkösrimasta ja ohjaajan aivopieruteleporttausohjausyrityksestä, joka ei ihan toiminut. ;) Lähtöharjoituksia pitää jatkaa....




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti