lauantai 26. maaliskuuta 2016

Hyvää pääsiäistä!




Keltaisia kukkia, kotona ja ulkona. Keltainen hyasintti on hauska uusi tuttavuus. Tulppaaneja on ollut monen värisiä, ne on kyllä myös valtavan kauniita. Freesia on ihanan tuoksuinen ja kestävä. Tuulahdus kevättä, iloa ja valoa, vaikka ulkona välillä olisikin ankea keli. Tänäkin keväänä poropeukalo koittaa viherpeukalon taitojaan ja purkeissa itää jo kaikenlaista jännää. Saa nähdä kukkiiko kukat tänäkin vuonna joulukuussa vai kukkiiko ollenkaan. Viime kesän suurinta haastetta salaattiakin koitetaan uusiksi. ;)



Vantaa on merkittävästi etelämpänä kuin Mäntsälä. Torstaina Jennan treenien yhteydessä bongattiin kevään ensimmäiset leskenlehdet.


Kotinurkilla saa kevään ihmeitä odottaa vielä hetken.

Pääsiäinen kotona pitää sisällään lenkkeilyä, rästihommia, agilitytreenejä, kisailua (Fridalla kolme starttia sunnuntaina), lepäilyä ja epistelyä. Maanantaina edessä on Roopen ihkaensimmäiset möllikisat! Mennään oman seuran supermölleihin, jossa luvassa on hyppyjä ja putkia. Kontaktit ja kepit on kesken, joten muuhun ei ole vielä asiaa. Jännä nähdä, miten jätkä tekee hommia mun kanssa hieman erilaisessa tilanteessa! Viime maanantaina olimme oman OT-ryhmän treeneissä. Roopehan ei ollut pariin viikkoon tehnyt aksaa, ja kokeiltiin suoraan ihan oikeita keppejä. Hyvin meni, toisella kerralla kuusi keppiä jo vauhdikkaamminkin. Videoanalyysi kotona kertoi totuuden, maanantaina tekeminen jäi pikkusievän köpöttelyn asteelle, tiistaina Timon treeneissä tehtiin jo ihan eri draivilla. Silloin ei tietenkään tullut lykättyä kameraa kenenkään kouraan. Liike oli kuitenkin tiistaina parempaa molemmilla. Vaikka minä sekoilin, jaksoi Roope toistaa samoja juttuja ja hyvällä vireellä. Yhden kerran sain mittelin ranteeseen roikkumaan kun en kerennyt alta pois. Nyt pitäisi oikeasti saada itsestä irti ja aloittaa se kuntokuuri eikä vaan hohhailla. ;) Mittelissä on draivia (rotuisekseen ja kropakseen oikein hienosti!), mutta niin pitää olla ohjaajassakin. Jälleen sain kuulla, että olen kaivanut pystykorvasta sisäisen terrierin esiin.

Torstaina Jennan treeneissä oli Teemun ja Flaksin treenivuoro. Hyvin jaksoi flunssatoipilas laittaa töppöstä toisen eteen, eikä onneksi tainnut tulla mitään takapakkia flunssan kanssa. Flaksi tekee puomin sen verran vauhdilla, että jos ohjeena on vedättää, saa Teemu juosta ihan tosissaan. Flaksin paikka on nyt työn alla. Tästäkin näkee, ettei se homma vielä toimi. Paikan lisäksi tärkeimpiä treenikohteita ovat keppien vahvistus ja kontaktit. Keinu menee jo matalana hienosti!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti