Muistoissa: Parson Frida (Double Barrel´s Divine Design)

Frida oli alun perin myös Teemun agilitykoira, mutta kisasi kisauransa loppuajan emännän kanssa. Kisaura loppui sydämen vajaatoiminta -diagnoosiin ja -lääkitykseen keväällä 2018. Tämän jälkeen Frida eli vielä reipasta elämää sydänlääkityksen kera. Frida oli tarmokas työkoira, ja teki aina ilolla ja täysillä ohjaajansa kanssa hommia, mutta kotona oli mitä rennoin ja rauhallisin hyvin ihmisläheinen kaveri. Toki Fridakin joskus innostui pomppimaan tasajalkaa.

Frida tuli meille aikanaan Sari Puusaaren Ruotsin tuontina sijoituskoiraksi, ja Fridalla on Klenin kanssa yksi pentue (s. 14.1.2011 4 pentua: Scotstyles Foxtrot "Sulo", Scotstyles Cha Cha Cha "Fanny", Scotstyles Quickstep "Mimmi", Scotstyles Paso Doble "Jalo"). Frida siirtyi pennutuksen jälkeen omistukseemme.

FI-AVA, FI-AVA H Double Barrel´s Divine Design
s. 11.07.2008-6.4.2022
Kasvattaja: Monica Olsson Bäck, Bromölla, Ruotsi

Fridan paras yksilösijoitus SM-kisoissa on SM 8. Frida on ollut mukana KATin SM-joukkuepronssijoukkueessa ja voittamassa joukkuepiirinmestaruuden. Agirodun joukkuekisassa Parson Invandrarnas -joukkue teki hattutempun voittaen kisan kolme vuotta peräkkäin. Frida toimi perheemme varsinaisena agilityopettajana ja Fridan kanssa touhuamisen myötä opimme paljon koirankoulutuksesta positiivisin menetelmin. Frida jää ikuisesti sydämiimme ja mieliimme kauniina iloisena mantelisilmänä, jonka häntä vispasi nopeammin kuin kenenkään muun.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti