sunnuntai 22. syyskuuta 2024

Syysflunssaa pukkaa

 Syksy on saapunut, niinpä ketyn pää on vaihtanut syysväritykseen.  Sen verran on ollut ohjelmaa syyskuussa, että blogin päivityksessä on ollut viiveitä. Viime viikonloppuna saimme vieraita Laukaasta. Hyvin ja nopeasti hurahti viikonloppu neljän koiran ja mukavien ihmisten seurassa. Roopen mielestä Nero-pystykorva on ihan paras. Nero ei Ropsusta juurikaan välitä. Afo on täällä lungisti kuin kotonaan. Yritin ottaa koko porukasta kaverikuvia. Ihan ei osunut nassut kameran suuntaan samaan aikaan, mutta ihan hauskoja otoksia (kts. alempaa) tuli silti. Jälleen tuli myös herkuteltua kakulla, paljuiltua ja saunottua olan takaa. 






Teemu ja Flaksi olivat viime lauantaina maajoukkueleirillä 4S-hallilla, jonka Seppo ja Steffi olivat ihanasti antaneet ilmaiseksi maajoukkueen käyttöön. Kiva leiripäivä oli ollut. Ja hienosti meni treenit. Lisäksi oli käyty tärkeää keskustelua joukkueen kesken siitä, minkälaista tukea ja tsemppausta tiimikaverit toisiltaan toivovat. 



Sunnuntaina osallistuimme Kromfohrländerit ry:n syyskisoihin, joissa kisattiin länderien rotumestaruudesta ja kippisteltiin ja syötiin kakkua vuoden aikana menestyneiden läntsyjen kunniaksi. Ensin oli Marko Kivihalmeen kiva hyppäri, joka meni hylätyksi yhden epäonnistuneen poikkarin takia. Muuten oli kyllä hieno rata. Rotumestaruusmittelöissä tuomarina toimi Miia Kallio. Ensin oli hyppyrata, jolla Flaksi teki ländereistä nopeimman nollan. Yksi kunnon piruetti sille radalle mahtui, ja sen takia Cromi pääsi ykköspallille. 😉 Harmi, että noita piruetteja ei sallittu muutama viikko aiemmin SM-kisoissa, siellä niistä sai heti virheen. 😜Rotumestaruuskisoissa oltiin siis ekan radan jälkeen hienosti ykkösenä. Hienoista asemista huolimatta team Flaksi jäi ilman menestystä vuoden agiländerikisassa, kun Flaksi nappasi puomi vitosen Miia Kallion agiradalta. Voittajakolmikko teki upeasti kaksi nollaa. Voiton veivät Kaisa ja Maku! Jee!





Kivaa oli, ja anoppikin pääsi koirakisoihin mukaan. Kiitos seurasta! Kisoissa vierähtikin ihan useampi tunti, kun vähäisten talkoolaisten takia kisat olivat hieman myöhässä aikataulusta. Meitä se ei kuitenkaan haitannut. 






Ylläoleva kuva on Tammisaaresta, jossa Teemu kävi koirien kanssa torstaina Jennan treeneissä. Ehkä nuo ihanat treenit kuitenkin edesauttoivat flunssan etenemisessä. Pitäisi malttaa levätä, mutta kun...









Tämä viikonloppu olikin sangen lyhyt, koska eilen oli lauantaikoulupäivä meidän molempien työpaikoilla. Hyvin meni, mutta ainahan sitä mieluummin olisi lauantaina vapaalla. Tänään meidän oli tarkoitus mennä Hyvinkäälle kisaviimeistelyihin ennen MM-kisoja Juta-alustalle. Flunssa kuitenkin sotki suunnitelmat, ja päivä on mennyt lähinnä nokkaa niistäessä ja  levätessä. Ihan pieniä kotihommia on tehty levon ohella. Sovittelin esim. kankaita Soilelta saamiini tuoleihin. 

Toivottavasti flunssa häviää yhtä nopeasti, kuin tulikin. Pysykäähän terveinä! 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti