lauantai 7. syyskuuta 2024

Hyvä syntymäpäivä

Onpas mukavaa olla viikonloppuna ihan kotosalla neljän upean reissuviikonlopun jälkeen. Kiitos Teemun, synttärikakkua on herkuteltu. Kävi jopa synttärivieraita, kiitos äiti ja isä! Ikää tulee lisää, mutta ei tunnu (melkein) missään. 



Nautimme siis melkein aikatauluttomasta viikonlopusta. Muutama kisastartti on team Flaksilla edessä oman seuran kisoissa huomenna. Teemu ja koirat kotoilivat kyllä viime viikonlopunkin. Viime viikonloppuna minä olin tyttöjen kesäkeikalla Puumalassa. 

Eihän siihen tarvita kun ystävät ja hyvä idea!

💛 Jokainen vuorollaan suunnittelee mysteeriviikonlopun ja sitten lähdetään avoimin mielin pakkauslistan tavarat mukana viikonloppureissuun. Viikonloppu Puumalassa sisälsi Suomen luonnon päivän mukaista ohjelmaa, yön ulkona riippumatossa, venematkan upeassa elokuun illassa, kävelyä hienoissa maisemissa, hyvää ruokaa ja vähän juomaakin, revontulet, Sahanlahden upeat puitteet, parasta seuraa, paljuilua, aamu-uinnin Saimaassa, punaisia polkupyöriä ja ihanan paljon naurua ja hyvää mieltä. Kesäkeikka 2024 oli ihan paras! Tuskin maltan odottaa ensi kesän kuvioita.












Teemu ja Flaksi ja maskotti Roope ovat käyneet Tammisaaressa Jennan treeneissä kahtena torstaina kun kety on vielä ollut töissä. Kyllä on ollut hyvän mielen treenejä ja hienoja onnistumisia. Tuntuu tuo Flaksi osaavan sekä keinun että puomin treeneissä, vaikka kisatilanteissa ei aina siltä tunnukaan. 






Myös Sannin valmennusryhmän treenit oman seuran hallilla ovat alkaneet. Sannin mahtavista kuvioista nautitaan keskimäärin joka toinen viikko. Valkkukausi korkattiin mitalijuhlilla ja kippistelemällä valkun ja ryhmäläisten PM- ja SM-mitaleille. Ihanaa kun voimme vielä harrastaa Flaksin kanssa! Nämä Jukka Pätysen/Koirakuvat.fi ottamat kuvat ovat muistoja PM-kisareissulta. Hassunhauskoja hetkiä. Kaikista kuvista ei voi olla ihan varma, onko kyseessä agility vai koiratanssi. ;) Kuvassa myös eläinlääkärintarkastus, tuo Flaksin reissun inhokki. 







Team Flaksi suuntaa jo katseita kohti MM-kisoja. Hurjan hauskaa ja jännää! Sitä ennen kuitenkin vielä ihan rauhassa normiarkea.


Kuva: Jukka Pätynen/Koirakuvat.fi - hallisuomenmestarit 2024


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti