tiistai 17. toukokuuta 2016

Hyllynkeruuta kisoissa

Sunnuntain I-HAHin kisoissa ei tullut onnistumisia. Paitsi pienissä asioissa tai pätkissä. Hyvä sekin! Ihan helpoimmasta päästä ei olleet radat, mutta toki tehtävissä, jos taitoa riitti. Roope starttasi elämänsä ensimmäistä kertaa virallisissa kisoissa. Kepit ei löytyneet, mutta lähestyminen oli vielä liian vaikea. Sitten meni haisteluksi, jopa kesken pussin. Eikä ohjaajakaan ollut ihan kartalla. Mutta oli siellä aineskin viiden esteen vauhdin hurmaa! :D Kyllä se siitä.

Flaksin elämän toinen kisastartti sisälsi putkia, jotka jäivät suorittamatta, HYL. Jatkamme lähtö-, estefokus-, irtoamis- ja videokuvausharjoituksia. Kepit onnistui tosi hienosti.

Jyrän kanssa tuli tällä kertaa kakkosissa myös kolmen hyllyn sarja. Hyppäri oli säätämistä. Siihen on syynsä, ettei meillä käytetä suuntakäskyjä. ;) Ihan vähän vaan meni ohjaajalla vasemmat ja oikeat sekaisin. Pakkovalssin ajoitus oli haastava ensimmäisen agiradan alussa. Puomi ei toiminut toivotulla tavalla, mutta olihan siellä hienoa pätkää välissä.   Toinen agirata oli ensimmäistä onnistuneempi. Keinu ja A olivat  tosi hienot! Ihan viimeisellä esteellä lipsahti kiellosta hyllyksi. ;) Jyrän irtoaminen on tosi hyvää, lähityöskentelyä pitää vielä hieman tuumailla. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti