sunnuntai 14. huhtikuuta 2024

Flaksi on vuoden 2023 agilitykromfohrländer

 Flaksi pokkasi agilityländeritittelin itselleen suvereenin ylivoimaisin pistein. Palkinnoksi ohjaaja saa ihanan Ilowillan termosmukin Flaksin kuvalla. Flaksi on saanut saman tittelin nyt jo kolmesti. Ensin vuonna 2018, sitten 2019 jaettuna Nopsa -villänderin kanssa ja nyt uudelleen. Vuosina 2020 ja 2021 titteliä ei koronan vuoksi edes jaettu. Vuoden 2022 tittelin vei Nixi-sisko. Hyvä erländerit!




Tänään levätään, koska eilen oltiin yökyöpelikisoissa Tampereella treenailemassa. Keinusulkeiset oli ihan suunniteltu, mutta lisäksi hyppäreillä piti hieman yllättäen harjoitella keppien sisäänmenoa.





Ohjaaja osoitti hienoa päättäväisyyttä hyllyttämällä nollaradan keinun uusintaan viime metreillä Kinen radalla. Kinelle keinu kelpasi, ohjaajalle ei, koska Flaksi ei taaskaan malttanut odottaa vapautusta. Jospa nämä muistuttelut auttaisivat parin viikon päähän karsintoihin niin, että keinuvitosia ei ainakaan otettaisi. Kinellä ja Aaltosen Mikolla oli tosi kivat ja vauhdikkaat radat. Ihan hyvin onnistui kisaaminen myös iltavuorossa ja kotiinkin päästiin yhden aikaan yöllä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti