sunnuntai 24. maaliskuuta 2024

You can call me mestari Flaksi!

Män mite män mut myö oltii parraat!


 Hallisuomenmestarit vuosimallia 2024 - Teemu ja Raasillan Chestnut aka Flaksi! ✌


Kaikki on mahdollista. Never ever give up. Pimeän jälkeen on aina edessä valoa. Vaikeuksien kautta voittoon. Sydän tietää polun - mieli on vain mukana järjestämässä askelia. Väkevä luottamus on todellista vuoria siirtävää voimaa. Ei aina voi onnistua epäonnistumaankaan. Luovuttajat ei voita - voittajat ei luovuta! Ja mitä kaikkia näitä onkaan. On tähän tahkottu,  mutta tulihan se sieltä. Meidän tiimin ensimmäinen yksilöfinaaliratapaikka arvokisoissa. Ja koska finaalirata aloitettiin puhtaalta pöydältä niin sillä onnistuminen riitti suomenmestaruuteen! Aivan upeaa!

Näin kirjoittelin aiheesta eilen Facebookkiin:

Hyvä Imatran halliSMreissu, jolla oli mukana myös ripaus flaksia, kun @flaksimus Team Flaksi pääsi ensimmäistä kertaa yksilöfinaaliin, vaikka karsintaradoilta molemmilta tulikin vitonen radan nopeimmalla ajalla. Hyppäriltä rima, sij. 11 ja agiradalta puomivirhe, sij. 9, jolla finaalipaikka aukesi. Sitten puhtaalta pöydältä finaaliin, jolla tiimi paineli voittoon!💎 Teemu ja Flaksi ovat siis medien hallisuomenmestarit vuosimallia 2024. 🥳🥰 Kety on niin iloinen ja ylpeä. Kiitos kaikki ihanat kannustuksesta ja mukanaelämisestä - arvostamme! 🤗 Tämän eteen on tahkottu - kiitos @sannikariniemi & @jarvenpaanagilityurheilijat valkut - kiitos @minimonsin 🤗 - olette parhaita! 💛 Kiitos 💎 huollosta @elainfysiopatriciahirn ja @ketterakettu! Kiitos Flaksi! Olet mestari! Hyvä Teemu - mestari! ❤️❤️ #flaksiaksaa #kromfohrländer #parländer





Agilityn lisäksi viikonloppuun mahtui isosti nauruhermoja kutkutellut Imatran teatterin Ikuisesti nuori - musiikkinäytelmä. Kyllä kannatta käydä katsomassa! Valtionhotelli toimi majapaikkana koiran kanssa hienosti - toki emme päässeet linnaan vaan piharakennukseen, joka olikin oikein kätevä ja oikea osasto, kun ulos pääsi nopeasti ja näppärästi. Iso ja siisti huone. Loistava aamupala. Kaiken kaikkiaan ihan kympin reissu. Nyt kotona on iloista, mutta väsynyttä sakkia. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti