torstai 8. kesäkuuta 2023

Lomalla

                                         

Niin päästiin taas kesään ja lomaan. Lauantain kevätjuhlallisuudet huipentuivat tuttuun tapaan suvivirteen. Sen jälkeen suuntasimme Laukaaseen ylioppilasjuhliin ja Äijälään mökille rauhoittumaan. Hyvin tarkeni mökissä, kun oli riittävästi päällä. Rohkeimmat heittivät myös talviturkkinsa. Minä en. 






Laukaan reissulla retkeilimme myös Hyyppäänvuoren ja Tarvaalan maisemissa. Kyllä Suomessa vaan on paljon kauniita näkemisen arvoisia paikkoja!













Laukaasta ajelimme kotiin pikavisiitille maanantaina ja tiistaina suuntasimme jo Lohjan kautta Nurmaan maisemiin yhdeksi yöksi. 

Lohjalla kävimme ensimmäistä kertaa sitten karsintojen treenihommissa. Hienosti kulki, niin Teemulla ja Flaksilla kuin Jannella ja Similläkin. Oli tosi kivaa ja ilo huomata, että tauko ei ollut aiheuttanut takapakkia taitoihin, ehkä jopa päinvastoin. Flaksi alkaa olemaan tosi taitava monessa asiassa. Sinnikäs työ on tuottanut tulosta.



Nyt olemme taas jo kotosalla. Saimme vieraaksemme Soilen ja Afon. Afo pelottaa hieman Roopea, mutta tytöt Afo ja Flaksi ovat jo vanhoja tuttuja keskenään. 





Koleasta aloituksesta huolimatta, se on kesä nyt! Iloa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti