keskiviikko 29. maaliskuuta 2023

Halli-SM-joukkuekultaa!

 Kiltti ja rauhallinen kotioloissa. 

Helppo ja mukava matkustuskaveri. Hotelliyö Turun Kupittaalla Sokos-hotellissa sujui ongelmitta. Menimme Turkuun lauantaina. Kävimme kisapaikalla pyörähtämässä, toimimme kuriireina Non-Stop Dogwearin kisapalkinnoille ja tutustuimme kisapaikkaan. Sitten suuntasimme Ruissaloon lenkille. Mukavaa ja keväistä oli, vaikka varsinaisia keväänmerkkejä ei vielä näkynyt. Mutta oli kuitenkin keväisempi fiilis kun sunnuntain lumimyräkän jälkeen,







Upeita isoja tammia oli kiva katsella. 



Hotellissa seurasimme livestreamin kautta kisoja. Illalla kävimme hotellin ravintolassa syömässä. 


Aamulla suuntasimme kisapaikalle. Valitettavasti ensimmäisellä radalla oli kiehuva kisakaveri. Flaksi varasti radalle, ohjaaja tippui heti rytmistä ja rata sisälsi kaikenmoista kohellusta - monta pyörimistä ennen estettä ja yhden tassun päälle astumisen - onneksi selvisimme säikähdyksellä. Rata oli kaikkien hämmästykseksi nollarata, ihme kyllä, yhtään kieltoa ei tuomaroitu. Sijoitus oli kuitenkin vasta neljästoista, joten kymmenen parhaan joukkoon ei ylletty. Kymmenen parasta pääsi suoraan finaaliin. 

Toisella karsintaradalla oli myös iilimato-Flaksi paikalla. Rata oli kuitenkin jo ihkaoikeaa agilitya. Valitettavasti yhden hypyn linja ei osunut suoraan Flaksin reitille, ja toiselta karsintaradalta saatiin tulos 5.  Näillä näytöillä ei ollut tänä(kään) vuonna mitään asiaa yksilöfinaaliradoille. Ehkä sitten ensi vuonna! Kovin kauaa ei kuitenkaan harmiteltu, vaan keskityttiin kavereiden kannustamiseen ja kerättiin päät ennen joukkuefinaalia. Annina ja Valtti juoksivatkin upeasti yksilöpronssille! JAUn medijoukkueeseen pääsivät juoksemaan päivän näytöillä kahden nollan tykit Annina ja Valtti, Laura ja Remu sekä yhden nollan tekaisseet Teemu ja Flaksi. Annina ja Valtti ja Teemu ja Flaksi ylsivät hienoihin nollaratoihin joukkuefinaalissa. Lauran ja Remun pikkulipsahdus hienolla radalla (yksi hylly) ei haitannut - kolmikko voitti joukkuekultaa! Teemu ja Flaksi ovat osallistuneet kahdesti halliSM-kisoihin ja voittaneet joukkuekultaa.


Kuvassa Flaksi ja Flaksin pojat: Valtti-parson ja Remu-sheltti sekä kaikkien kuskit.
Onnea parhaat JAUn medit!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti