sunnuntai 14. elokuuta 2022

Tasan puoli vuotta eturistisideoperaatiosta - ohjaajan juoksu alkaa kulkemaan

 Elämään on palannut viikonloppujen kisariennot. Jippii! Tänään on tasan puoli vuotta ohjaajan eturistisideoperaatiosta ja juoksu hiekkakentällä näytti melko hyvältä. Aivan mahtavaa! Kisoista tuliaisina yksi kolmossija ja kisakirjamerkintä ja kaksi ihan hyvää rataa. Kolmannelta Flaksi tuli sylikyydissä pois kiehuttuaan taas melkoisesti. Tästä on hyvä jatkaa.



Töihinkin on jo palattu. Ensimmäinen työviikko on jo paketissa. Oppilaiden kanssa on touhuttu kolme päivää. Ihan hyvin sujui arkeen paluu. Viimeisenä  lomapäivänä kävimme koirien kanssa Kotkassa Katariina meripuistossa ja Sapokassa mukavalla lenkillä.




























Luulen, että koirat ovat huokaisseet helpotuksesta, kun saavat nukkua ihan rauhassa päivät. Iltaisin on sitten ollut ohjelmaa, esim. omatoimitreenejä. 
Edelleen saamme nauttia myös kauniista kesäpäivistä ja kukkasista.







Aamulenkit auringonnousun aikaan ovat kauniita ja avaavat hienosti päivän.

On mukavaa, kun Flaksilla on ollut nyt Ropsu seurana. Kaveruksilla menee vallan mainiosti erilaisten resurssienkin kanssa, kuten luiden.










Välillä on tehty vähän halkohommia ja muita työleirin pakollisia kuvioita. Äänikirjaa kuuntelemalla onnistuu.



Ja koska yöt ovat olleet taas lämpimiä, olemme nukkuneet parvekkeella. 



Roope oli tänään odottamassa kotona kisojen ajan. Läksiäisiksi sai herkkupiilolelun, jota oli hillonnut siihen asti, kun palasimme kotiin. Kuin siistiä olikaan ärsyttää sillä aarteella Flaksia!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti