lauantai 26. syyskuuta 2020

Kiitos koutsi!

Perjantaina otimme mukavan lähdön viikonloppuun keppien, keinun ja puomin käännösten osaamista vahvistellen. Perjantaina vietettiin myös valmentajanpäivää.  Olemme kyllä erityisen onnekkaita, kun olemme löytäneet tiimimme matkaan mukaan ihmisiä, jotka aidosti miettivät miten Teemun ja Flaksin taitoja ja osaamista saadaan vielä edistettyä ja hiottua paremmaksi. Erityisen ison kiitoksen ansaitsevat Leena Inkilä, Johanna Sallinen, Sanni Kariniemi ja tälläkin hetkellä aktiivisesti matkassa kulkevat Jenna Caloander ja Marko Mäkelä! Olette huikeita!


Meitä on mietityttänyt keppien tekeminen hiekkakentällä - perjantaina keppien osalta ei ollut mitään ongelmaa. Keinun treenaamiseen saatiin taas Jennalta hienoja vinkkejä. Jospa Flaksin kisakeinusta saataisiin kuitenkin vielä trimmattua sellainen nopea pysäri. Ja puomin käännökset, emme uskoneet, että Flaksi osaa niitä vielä juurikaan, kun ei niitä ole tehty aikoihin. Perushommat menee kuitenkin niidenkin osalta niin hienosti, että ei muuta kun kisoissa käyttöön ja extremeversiot treeniin. Tästä on niin hauska jatkaa!

Ison kiitoksen ansaitsevat myös mukavat treenikamut. Keskiviikon Markon treeneissä oli mahtavaa kannustusta. Flaksi sai oman fanitiimin - kiitos Rauni ja Sanna! 


Nyt vaan koitetaan huolehtia turvaväleistä ja hygieniasta omalta osaltamme ihan jokainen - jotta saadaan pidettyä treenihallit jatkossakin auki. 

Viikonloppuun on kuulunut myös isännän lauantaityöpäivä ja emännän ja koirien kotihommat.  Mukavasti onnistuu nurmikon leikkuut ja muut kirjaa kuunnellen. Lukusuositus: Suon villi laulu (Delia Owens).  







Oman pihan aarteita. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti