keskiviikko 5. heinäkuuta 2017

Kesäiloa ja hauskoja retkiä

 Meillä oli ilo päästä vierailulle Jyrän perheen luokse mökille. Mukava sää, huippu isäntäväki, uintimahdollisuus, sauna, pihapelejä, hyvää ruokaa ja juomaa, kiireetöntä oloa, kaunista luontoa - hyvä että pääsivät meistä enää eroon. ;)
 Fanni on meidän perheen uimamaisteri. Mummo hakisi lelua vaikka hamaan maailman tappiin, mutta jossain vaiheessa tärisevä neito on vaan kuivattava ja vietävä jäähylle. Fanni sai Flaksinkin innostumaan lelun perään veteen. Ihan hyvin meni, mutta turvallisempaa oli uittaa neitejä yksi kerrallaan, ettei isompi vahingossa hukuttanut pienempää. Parsonhan ei lelusta irti päästä. Sama se, jos pää on pinnan alla. Frida se vasta veikeä pakkaus oli. Haki lelun vedestä ja sen jälkeen leikki ota kiinni jos saat -leikkiä lammen ympäri.

 Loppujen lopuksi isäntä vei pidemmän korren. Jyrä loisti frisbeen hakutaidoissaan, ja se oli lelu, johon vierailevilla tytsyillä ei ollut lupaa koskea.




Flaksi ui ensimmäistä kertaa itsekseen pidemmän matkaa, ja uintitekniikkakin alkoi näyttämään jo melko kelvolliselta. Ehkä siitä vielä uimakoira saadaan. Ja agilitykoira. Käytiin Mäntyharjullakin retkellä Roopea moikkaamassa. Sieltä suhattiin päiväreissulle Laukaaseen ja Jyväskylän iltakisoihin. Josta luonnollisesti palattiin keskellä yötä takaisin Mäntyharjulle nukkumaan ja aamusta napattiin puukuorma, jonka kanssa hurautettiin kotiin. Muutamassa vuorokaudessa ehtii monenlaista ja moneen paikkaan. Ihan tuntui, kun olisi ollut useamman vuorokaudenkin reissussa, kun tapahtumia oli niin useita. :P Roope oli vierailustamme todella innoissaan, Fanni ei sulhaspojan hännystelystä erityisemmin piitannut.
 Paljon siistimpää oli saada omaa aikaa ja matonkudepallolla peluuta.

Unikot kukkii pihassa. Ne on niin ihania että haluan niitä lisää!


Tässä vielä Jyväskylän iltakisojen videot. Ohjaaja tunnusti, että ensimmäinen rata vallan jännittí. Hieman sitten eksyikin kurssilta, ja sitähän ei Flaksi antanut noin vain anteeksi. 
Toinen rata meni jo rennommissa merkeissä. Flaksi oli omaksi itsekseen lähdöissä rauhassa, kontaktit osuivat molemmilla agiradoilla, jopa keinu kerkesi alas asti. Toisella radalla oli puomilta käännös, osuma olisi saanut olla alemmas, mutta ollaan onnellisia kun osui ja oli kuulolla. :) Yksi rima putosi matkan varrella, mutta ei haittaa. Hyppärillä Flaksi kaasutteli 5,46 etenemällä ensimmäisissä luonnonnurmikisoissaan. Rima tipahti silläkin radalla, mutta hyvä fiilis jäi kisoista. Kohti seuraavia nurmikisoja, toivottavasti silloinkaan ei sada!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti