perjantai 23. kesäkuuta 2017

Se on keskikesä ja kelit sen mukaiset!

Ei oo lunta maassa, lämpötila on plussalla. Tarkenee lenkittää koirat ilman pitkiä kalsareita. Aamulenkillä tosin pipo ja hanskat on aika jees. Se on Suomen kesä! <3






Muutamana päivänä on nähty aurinkoakin. Tunturista paluun jälkeen on työleireilty huolella. Puuöljyä on käytetty 22 litraa ja kaikenlaista muutakin pientä projektia altaan pesun, kukkien, heinikoiden, katon, ikkunoiden pesun jne muodossa on riittänyt. Ja täällähän ei työt muuten tekemällä lopu. :P Mutta onpahan ainakin erilaista puuhastelua väliin. Koirat ovat päässeet lenkeille ja välillä on pyörähdetty hallillakin. Mutta ovat kyllä saaneet ottaa palvelusväkeä paljon rennommin.



Muutamat kisat on mahtuneet myös tunturin jälkeiseen elämään. Kävimme Fridan kanssa pyörähtämässä SM-kisoissa. Pyörähtämiseksi jäi, kun hyllyllä ei ollut finaaliradalle mitään asiaa. Tiedossa oli jo radalle lähtiessä, että juoksu ei välttämättä lähde ihan toivottuun tapaan. Kuskin jalat ei oikein toimineet ja kinkkaamalla tultiin maaliin, Frida sai napattua hieman ylimääräisiä esteitä. Se radan kinkkisin kohta Mersun merkki se meilläkin meni pitkäksi. Mutta kivaa oli, enkä olisi jättänyt väliin. Eihän sitä tiedä, saako tuloksia enää kasaan ja minkä koiran kanssa.  Oli mukava huomata, etteivät nuo kinkerit jännitä tavan kisoja enempää. Finaaleita päädyttiin seuraamaan Mäntyharjusta livestreamista kun oltiin sokerista. Aika äreetä kun mineissä saatiin parsoneille tuplavoitto! :)

Kirkkonummen iltakisoissakin käytiin maanantaina. Emännän koipi ei ollut yhtään sen paremmassa kunnossa, joten tulipahan käytyä. ;) Eka rata oli ihan kohtuullinen, olisinpa vaan ottanut ne muutamat ohitetut hypyt huolella. Eli Fridan kanssa saa olla tarkkana ettei vaan juoksentele perään. Kiltisti kyllä odottaa vaappuvaa emäntää. Toisella radalla karkasi niin törkeästi, että tuli karjaistua ihan eläimellisesti oma mielipide asiasta. :P Sitä Frida kyllä säikähti. Sirkushuveja yleisölle siis. Frida on pakko jättää lähelle ekaa hyppyä että pääsee ekasta rimasta yli. Flaksi harjoitteli kolmosissa kisaamista. Puomin käännökset on vielä iso projekti. Hypäri sujui varsin mallikkaasti, mutta Flaksi tuli kesken kaiken kepeiltä pois. Toinen agirata oli myös hylly,  mutta sillä tehtiin tarkoituksella mallikelpoinen puomi. Seuraavaksi kisaradoilla kurvaillaan Agirodussa Jyrän, Fridan ja Flaksin kanssa.

Nyt leppoisaa juhannusta ihan jokaiselle! Me odottelemme täällä vieraita saapuvaksi. Lämpötila on viileähkö, mutta ei sada.









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti