keskiviikko 29. kesäkuuta 2016

Neiti Nenä bongaa rusakon

Joko parvekkeelta intensiivisen tuijotuksen päätteeksi tai lenkillä vaikka puolen kilometrin päästä pellolta kun kukaan muu ei tee elettäkään asian suhteen. Rusakot on vaan Flaksista ihan parhaita!

Kotilomaan on kuulunut alennusmyynneillä pyörähtämistä (uudet lenkkarit palvelusväelle, niin eiköhän koiralenkit ala kulkemaan), pihahommia (Plantagenista löytyi vesikasveja lammikkoon, nyt siellä on myös lumpeen alku), isännän pyörälenkkejä (perinteiseen Suomen valloitukseen valmistautumista) ja agilitya (onneksi treenihalli on niin lähellä). Flaksi pääsi maanantaina Raisan ratatreeniin. Omatoimitreeneissä Frida on käynyt tekemässä pysäytyskontakteja. Kyllä se treenitilanteessa malttaa ihan ilman karjumistakin, mutta samaa en usko kyllä tapahtuvan kisoissa. ;) Fanni on myös päässyt kurvailemaan radalle. Fannin  mielestä agility on edelleen superhauskaa.

Koirat ovat yllättävän aamu-unisia. Ehkä palvelusväen loma vaan on niille aika rankka paikka. :D








Syksyn treenikuviotkin alkaa olla selvillä. Teemu ei hakenut yhdistyksen treeniryhmiin, vaan Flaksin kanssa jatketaan Jossun opeissa ihan itsekseen. Minä menen Fridan kanssa valkkuryhmään, jonka koutsina on Liukan Ville. Ja Teemun yhteistyö Jyrän kanssa jatkuu. Katsotaan minkälaisiin suuntiin Mara saa parin kulkemaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti