maanantai 22. kesäkuuta 2015

Agilitya, pihahommia, juhannus Mäntyharjulla

Otsikossa tiivistetysti viimeisen viikon kuulumiset. Kotiin tultuamme olemme pesseet pihassa olevaa allasta kivineen, kitkeneet kukkapenkkejä, pesseet terassia, sen sellaista hommaa. Joka päivälle tuntuisi olevan tekemistä. ;) Välillä on sitten touhuiltu koirien kanssa. Flaksi kävi ennen juhannusta Leenan kurssilla pinkomassa lujaa. Frida on täsmäillyt puomin kontakteja. ;) Fanni kävi pitämässä hauskaa Hyvinkäällä. Roope on aloittanut keppitreenit.

Juhannusta vietimme rauhallisissa merkeissä Mäntyharjulla. Sain viime viikolla pienen kesäflunssan poikasen, joka on nyt jo oikeastaan muisto vain. Hyvä niin. Mutta jäi sitten Nurmaan lavan juhannustanssit käymättä. Taas.

Flaksi on ruvennut kurmottamaan Roopea. Leikkii kyllä edelleen omasta aloitteestaan ja antaa pojan olla myös rauhassa, mutta on hyvin topakkana takamuksen haistelusta. Välillä lennättää mitteliä ihmissilmin katsottuna myös syyttä suotta. Roope on ollut asiasta enemmän kuin ihmeissään. Mutta jätkä on onneksi sen verran peräänantamaton, ettei lannistu pienistä!

Roope onkin meillä treeneilemässä. Poika pääsi Fridan kanssa myös Patrician taikanäppien käsittelyyn. Minua mietitytti erityisesti pojan polvien tilanne pentueessa ilmenneen patella luksaation takia. Ei onneksi ole syytä huoleen!

Koirat eivät ole pistäneet pahakseen vapaata hengailua pihassa. ;)

 Aina on aikaa hyvälle ruualle. Savumuikut. Niin helppoa ja hyvää.



 Juhannuskuvia 2015:






 Juhannusreissusta kotiuduttu syömään luita ja jatkamaan työleiriä.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti